Kraften i coachsamtal

Hej alla livsutvecklare/livsnjutare!!

Jag måste berätta för er som känner mig, om en stor händelse för mig igår.
Jag fick uppleva mitt bästa coachsamtal hittills i mitt liv …-Carin Hansdotter Bladh, som driver företaget Carin Coach AB, var min barnmorska.
LinkedIn förde oss samman för drygt ½ år sedan. För några dagar sedan deltog Carin på Zoom i min Visdomsdialog®. Nu skulle hon leda mig i sitt coachverktyg. Carin guidade mig i ca 45 min. Oj, vad det hände mycket!!!

Det viktiga: två huvudmål, som jag själv identifierat och beskrivit i mitt ”livshjul”. Jag kunde så enkelt och klart sätta ord på både helhet och många delmål på vägen.

Effekterna var främst: klarlagd, fördjupad självkännedom, stärkt självkänsla och ökat självförtroende. Det här resulterade i ökad medvetenhet om min och Visdomsdialogs® utveckling, samt fördjupad dialog med det innersta i mig själv. Det gav stor ödmjukhet inför stunden och för mina mål. Processen under de 45 minuterna gick ”som av sig själv”!!

Carins coachverktyg är för den som vill ta ansvar för sig själv och sitt liv!! De, som vill leva sitt liv i full potential, sin stund jorden. För alla individer och framför allt för ledare, chefer, Vd:ar och ägare – de som har ansvar för sig själv och andra.

Har du kontakt med Carin? Ta den!
Allt Gott
Bengt