ATT SE PROBLEM OCH ATT FINNA LÖSNINGAR

Idag fortsätter jag med kapitel 2 ”Vilja till förändring” sista avsnittet, ATT SE PROBLEM OCH ATT FINNA LÖSNINGAR i min bok FRÅGOR KRING VISDOM OCH KÄRLEK. Det kanske är något för dig att fundera på nu i midsommartider ….

Uppträder problem och lösningar ungefär samtidigt, om jag stannar upp, tänker efter och använder min kreativitet?

Uppstår lösningar till relationsproblem ofta genom att förstå och förlåta mina egna och andras misstolkningar och missförstånd?

Finns det ofta ett huvudproblem bakom allting – en separation – men i millioner olika former?

Finns det ofta en huvudlösning för allting – en förening på nytt – men på millioner olika sätt?

På torsdag 25 juni kl. 10 – 11.30 ger jag ett nytt webbinarium Visdomsdialog® på Zoom – en vis dialog med dig själv om dig själv. Kostnad 349 kr. Anmäl dig på länken nedan och du får en länk och blanketter.

/Allt gott
Bengt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...